• Vaste telefoon +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Hoe verdwijnt formaldehyde?

Tijd vrijgeven: 2020-08-20 17:20:46  Hits: 31

Methode 1: De juiste ventilatie is essentieel.

Vaak ventilatie is effectief bij het verwijderen van schadelijke gassen zoals formaldehyde, indoor bacteriën, en geuren uit de lucht.

Vooral na de decoratie, de vroege dagen geventileerd is de meest effectieve methode.

Echter geventileerde tijd is langer, formaldehyde is volatiliseerd steeds weer loslaten, dus vertrouwen op geventileerde alleen kan het effect niet bereiken.

                         


Methode 2: Actieve koolstof of Maya blauwe en andere producten werden gebruikt om formaldehyde te verwijderen door fysische adsorptie.

Er zij op gewezen dat de actieve kool vaak moet worden gedroogd en vervangen in het gebruiksproces, in vergelijking met Maya blauw zal veel tijd besparen.

Het is het beste om producten te kopen met vacuümverpakking.

             


Methode 3: adsorptie van de plant als indoor geen ernstige vervuiling is, wordt aanbevolen om een paar planten binnen te fokken, zoals chlorofyta, chlorofyta en andere planten zijn goede adsorptie formaldehyde expert.

Het adsorptiegebied van planten is echter beperkt, zodat het slechts een aanvullende rol kan spelen.

                       

Methode 4: Photokatalysator is een snel en effectief formaldehyde verwijderingsproduct.

Maar wat moet worden opgemerkt is een ander fotoatalyst product heeft een ander gebruik, bijvoorbeeld fotoatalyst houtsnijwerk essentiële olie is speciaal op de vloer, houtsnijmeubilair, leer is verdeeld formaldehyde verpleegkundige vloeistof om te kunnen worden gebruikt op coriaceaous sofa, auto interieur wordt de rol van etc.


voorgaand: Waarom hebben we milieutestappara...

volgende: Lituo -testinstrumenten in de 51s...