• Vaste telefoon +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Milieutype Testmachine Onderhoudsgeheim

Tijd vrijgeven: 2021-03-19 10:59:08  Hits: 37

environment Type Testmachine Onderhoud Secret

LITUO-instrumenten van productie Milieu Testmachine Sinds de markt is erkend en geliefd bij de massa's van klanten, verschillende soorten gemeenschappelijke milieu-testmachine met hete en koude impact-testvak, hoge en lage temperatuur Testkamer, stofkamer, digitale constante temperatuur water badpot, constante temperatuur en vochtigheidstestmachine, invoeren type constante temperatuur en vochtigheidstestkamer, resistent tegen klimatologische testkamer, wordnat in de regenkamer, snelle temperatuur testkamer, zout spray Testmachine, stoomverouderingstestmachine, enzovoort.





as een kwestie van feiten, kunnen weniet alleen de prachtige uitstraling van elke detectieapparatuur garanderen, maar ook Geef aandacht aan de intacte, flexibele en efficiënte werking van de apparatuur, die onze meest elementaire initiële intentie is, zodat klanten zich op uw gemak kunnen voelen.

SO is er een vraag dat wanneer de machin E komt uit de fabriek, hoe moeten we het goed gebruiken en de levensduur van de apparatuur langer door onderhoud maken?


xiaobiaan om met u een praktische drie punten van de Milieutestmachine Onderhoudstips te delen:


1. Zet de apparatuur op een koele en geventileerde plaats, vermijd direct zonlicht of vochtige omgeving.


2. Snijd aan het einde van elke test de batterij af en laat het apparaatniet lang in een staat van in rekening gebrachte stand-by.


3. Regelmatig het stof te verwijderen van de apparatuur,noteert u het gebruik van de apparatuur, en professionals of fabrikanten te raadplegen in geval van een storing



Deze zijn eenvoudig details die vaak over het hoofd gezien door ons, Maar als we het echt doen, zal het een groot voordeel zijn voor onze apparatuur zelf, die vannature onze werkefficiëntie zal verbeteren.

over meer milieu-testmachine Onderhoudskennis U kunt onze klantenservice, Lituo-instrument sinds de oprichting, heeftnoemen Vertrouw op de kwaliteit en service om indruk te maken op consumenten, we produceren elk is strikt getest, welkomnieuwe en oude klanten om te kiezen!

voorgaand: De derde generatie van Formaldehy...

volgende: Waarom hebben we milieutestappara...